Brom

Har du sett Brom? Bente og Stein synes ikke det er lett å holde styr på Brom, og ofte så må vi lete etter han. Kanskje du kan komme og hjelpe til med å lete? Brom er så heldig at han får være med Bente og Stein på masse moro, og han synes det er artigst å gjøre dette i lag med andre barn. Jeg tror de skal besøke Ola på en gard med masse dyr, og kanskje de vil dra en tur på jakt? Om ikke vi drømmer oss bort i enga og sovner med masse fugler som kvitrer over oss.

Stein er en mester i å lage fløyter, og han vil gjerne at du skal få din egen lille seljefløyte. Du trenger ikke å ta med noen ting, for Stein er en mester som har alt som trengs for å lage en magisk seljefløyte som kan lokke til seg både mor, far, bestemor og huldra på Vålerenga.

Bente har med seg en koffert full av små feler, og hun håper det er mange på LilleRiksen i dag som vil prøve. LilleRiksvert Vegar vil også være med og hjelpe til om det er mange som vil teste ut om de kan bli Norges neste Alexander Rybak. Jeg tror Brom også vil være med og synge og danse, så kanskje vi får tid til å lære noen fine bjørnedanser og sanger?

 

Bente Hemsing – fele og masse annet
Stein Villa – fløyter, langeleik, harpe og masse annet

 

Både Bente og Stein har lang erfaring med formidling til barn og unge, og har i flere år reist aktivt for Den kulturelle skolesekken.