Mest kjent fra gruppen Hekla Stålstrenga men har også samarbeidet med en rekke andre artister innen folkemusikk, blant andre Annbjørg Liien og String Sisters. Bruvoll har siden slutten av 90-tallet jobbet tett med Ragnhild Furebotten, noe som har resultert i bandet Hekla Stålstrenga, to Spellemannprisnominerte plater og utstrakt konsertvirksomhet i Norge så vel som utlandet.

Bruvoll spiller i tillegg til gitar også en rekke andre instrument som banjo, dobro, mandolin, ukulele og low whistle (blikkfløyte). Det tok tolv år og fem album før Niko Valkeapää følte han hadde nok musikalsk ballast til å ta tak i joiken, farsarven og tradisjonen etter Nils-Aslak Valkeapää. Da Niko gjorde seg bemerket med sitt debutalbum i 2003 ("Spellemann" i Åpen Klasse) var han allerede en ferdigstøpt artist, en markant stemme med et tydelig lydbilde som i følge Dagbladets anmelder Øyvind Rønning kunne "fange nordlyset". Denne søndagen deler de Klubbscenen,

hvor de selv får presentere seg gjennom låtvalg og historier, og i tilegg  fra scenen  en samtale med artistene og Ola E. Bø, vår egen folkemusikkbadevakt!

Tore Bruvoll - gitar
Niko Valkeapää - sang, joik