Helt siden starten av karrieren har Sigrid Moldestad omgitt seg med fantastiske musikere. Hun liker å gi sangene sine forskjellige uttrykk og har uttalt at hun kjenner seg heldig som har et ”smørbrødfat” av unike, dyktige musikere i bandet sitt. Noen ganger spilles det i trio, noen ganger med fullt band,  det er helt akustisk og nært, eller de fyller store festival-scener og kirkerom. I løpet av årene har hun og bandet beveget seg ganske sømløst mellom flere sjangere, men det hele startet med Sigrids forestilling om kvinner med fele og en spellemannpris for plata Taus i 2007. Disse sterke historiene har hun alltid med seg, og da hun gjentok historiene med forestillingen ”Samuline” på Førdefestivalen 2017, ble det en stor suksess. Da hadde hun blant annet med seg strykekvartetten Oslo Strings,  som også har spilt juleturné med Sigrid, og hun inviterte med seg sin strålende duopartner fra Spindel, Liv Merete Kroken. Gjestebudet byr på sterke smakebiter fra denne forestillingen.

Alle som har vært på Moldestad sine konserter, vet at hun sjelden eller aldri gjør samme konsert to ganger.  Gjestebudet hun inviterer til denne kvelden, blir helt unikt! Det blir nye farger og former, sanger i nye arrangement og uttrykk.

Sigrid holder vertinnefanen høyt i samarbeid med Riksscenen og byr selvsagt på dans og jam etterpå. Ingen god fest uten litt dans & jam, sier hun.

PS! Ta med instrument! 


Sigrid Moldestad – fele, hardingfele, sang, forteller og produsent.
Liv Merete Kroken – hardingfeler
Oslo Strings – strykekvartett  ( Arr. av Karl-Johan Ankarblom)
Sigbjørn Apeland – trøorgel, Rhodes, piano, vokal
Anders Bitustøyl – bass, vokal
Roald Kaldestad – gitarer, mandolin, vokal
Tore Bruvoll – gitarer, banjo, div streng og vokal
Kåre Opheim – trommer, vokal