"magnificent...absolute masters of their instruments" – 5/5* (Songlines)

Med nærmest telepatisk samspill og stor virtuositet, ispedd mengder av improvisasjon, smelter Sarah-Jane og Juhani sammen skotske og nordiske tradisjoner til sin egen form av sjangeroverskridende folkemusikk. Hele spekteret av følelser er tilstede i musikken, fra det vakre, lette og lyse til råskap, tyngde og mørke. En konsert med duoen engasjerer både kroppen og hodet hos lytteren og inspirerer i like stor grad til vill dansing som til stille refleksjon.

“dazzling album” (fRoots - 5/5 – Editor's choice)

Sarah-Jane Summers er en av Skottlands fremste felespillere og er en tradisjonsbærer av felestilen fra det skotske høylandet. Hun har en master i norsk folkemusikk fra NMH og har gitt ut en rekke kritikerroste solo-album med både tradisjonell og improvisert musikk, samt spilt med bl.a. Susanna Wallumrød, Highasakite, Julie Fowlis og GRIT Orchestra.

I tillegg til å være en ettertraktet og allsidig gitarist, er Juhani Silvola både en anerkjent komponist av elektroakustisk samtidsmusikk og en plateprodusent, og spiller med bl.a. Frode Haltlis Avant Folk. 

Velkommen til plateslipp - og 10-årsjubiléum!

 

Sarah-Jane Summers – fele
Juhani Silvola – gitar