Det prisbelønte bandet Electrocutango har gjennom en årrekke begeistret tangopublikum med sin friske musikk, som kontinuerlig krysser grensene mellom argentinsk tangotradisjon og andre populærsjangre. Med en innovativ innfallsvinkel har de fornyet tangoen som musikkform – og nå også som danseform:

Med forestillingen Contrastes har de invitert dansere fra ulike tradisjoner til å utforske tangoen. Vi får oppleve et gnistrende samspill mellom et karismatisk argentinsk dansepar, og samtids/ballettdansere med bakgrunn fra Carte Blanche / DNO&B. Ingenting er forbudt, men det må gjøres med fantasi, mot og talent! 

Electrocutango ledes av den ubestridte guruen for latinamerikansk musikk her til lands, komponist og musiker Sverre Indris Joner – velkjent for Riksscenens publikum som huskurator for Latinerkvarteret og konserter med Hovedøen Social Club. Han grunnla kvartetten Tango for 3 og salsabandet La Descarga allerede på 80-tallet, og mange vil også huske suksessforestillingen «Tanghost» med Ibsens «Gjengangere» i elektro-tango-versjon. Omsider er han tilbake med en musikalsk og scenisk storsatsing!

Før forestillingen: Kræsjkurs i tango som man kan praktisere etter konserten!
Etter forestillingen: Milonga med tango-DJ Ina Eriksen 

Sverre Indris Joner – piano, keyboard og programmering
Odd Hannisdal – fiolin
Steinar Haugerud –  bass
Kaspar Uljas – bandoneon
Andreas Bye – tromme
r

dansere:
Geraldin Rojas 
Ezequiel Paludi
Gry Bech-Hansen 
Kristian Alm