Endelig får vi besøk av Geirr igjen, og denne gangen har han med seg en stor vennegjeng. Roger spiller heftige toner på gitaren, mens Espen lokker frem de fineste tonene fra trekkspillet. Camilla og alle hennes døtre synger slik at vi nesten mister pusten, og hele dette bandet vil sammen med Geirr vil skape en uforglemmelig stemning på Riksscenen i dag.

«Bæssfar og je» er den mest kjente sangen fra teaterstykket som Geirr har laget – «Brakar og Joanna». Nå har Geirr skrevet flere sanger om forholdet mellom bestefar og barnebarn, og med melodier fra svensk-norsk folketradisjon er det blitt både jordnære og dansbare viser. Ta med deg hele familien til oss, så kan vi by på en varm og lun familieforestilling som passer for store og små. Og husk – det er alltid en god kopp kaffe eller te til de voksne her på LilleRiksen, mens barna får saft og noe enkelt å smake på. 

 

Geirr Lystrup – gitar og sang
Roger Tallroth – gitar
Espen Alfred Leite – trekkspill
Camilla Granlien – sang
Eiril, Øyvor & Ymbjør Granlien Røine – sangspirer

 

Kjenner du han her? Dette er lille Riksen, en liten tass som virkelig er glad i barn og produksjoner for barn. Ser du han på produksjonen så kan du være sikker på at dette er en opplevelse for deg, og kanskje for hele familien? Du kan også følge oss på Instagram og på Facebook