Hovedøen Social Club slynger julen inn - igjen!

Når nettene blir lange og vi ikke ser skogen for bare julepynt og ribbefett er det godt å vite at det igjen er duket for årets mest usannsynlige latinamerikanske konsertopplevelse. Det er selvsagt tid for Hovedøen Social Clubs julekonsert.

For femte år på rad fylles Riksscenen med jule-infiserte cubanske rytmer når vi mest trenger det! Du får Cuba-versjonene du ikke visste du så sårt savnet av høytidens musikalske perler. Julen blir garantert aldri det samme igjen uten.

I år har vi vært heldige og gjort et skikkelig scoop! Årets gjest er nemlig ingen ringere enn (timbales-virvel...) Wenche Myhre!

Så da er det bare å glede seg.

I mellom tiden kan du lure deg juletregrønn på hvilke av hennes mange hits som blir å høre i Cuba-infisert versjon? Spenningen er formelig til å ta og føle på... (bare kjenn!) Pil til bildet eller annen morsom designkrumspring? Det eneste du kan vøre sikker på er at de neppe ligner originalene i særlig grad og at du med god samvittighet kan bade deg i Guilty Pleasure-nytelse og synge med.
Bandet er nok en gang i toppform og som tidligere år er den fantastiske vokalkvintetten Pitsj på plass med tette harmonier og høye hæler.

Hvis du fremdeles skulle være i tvil om hvor du bør være 30/11 så spør deg selv; hvordan ville det lyde hvis f.eks På låven sitter nissen eller Vinter og sne hadde blitt skrevet i Havanna en gang på 50-tallet, den gangen Hemingway spradet omkring i restaurantene omgitt av elegante kjoler, høye sigarer og longdrinks. Ville man likevel lengtet etter puddersnø, vadmelsnikkers, kvikklunch og termos-kaffe? Og hvordan i alle dager passer Wenche Myhre inn i alt dette?

Svaret på dette får du ALDRI!!!

(med mindre du kommer på Riksscenen 30/11 da selvsagt).

Gjest: Wenche Myhre

Hovedøen Social Club:
Sverre Indris Joner – piano
Eduardo Cedeño – congas
Tony Moreaux Charon – timbales
Erik Eilertsen – trompet
Børge Are Halvorsen – sax
Ole Marius Melhuus – bass
Sergio Gonzalez – vokal
Even Kruse Skatrud – trombone

Pitch:
Ane Carmen Roggen – sang
Anine Kruse Skatrud – sang
Benedikte Kruse – sang
Anja Eline Skybakmoen – sang
Ida Roggen – sang  
 

 

Det er ikke tillatt å fotografere under konserten!