Vi på Riksscenen synes det er viktig å vise at det bobler rundt i Skandinavia også på latin-musikkfronten. Orquesta Tangarte er et svensk-argentinsk tangoorkester fra Malmö.
De elsker å se publikum bli båret avgårde på tangoens vinger i en het tangoomfavnelse. Orquesta Tangarte er svorne tilhengere av den store rikdommen i tango fra Rio de la Plata-området fra 40- og 50 tallet med musikk av komponister fra danse-tangoens gullalder som Villoldo, Canaro, Fresedo, Di Sarli, Troilo og Pugliese.
Orquesta Tangarte, som har gitt ut en rekke plater i Sverige, ble grunnlagt i 1999 av den argentinske bandoneonisten Juanjo Passo med en klar misjon: å spre musikken fra Rio de la Plata. De er i sitt ess når de kan fremkalle svunne tiders aura når de spiller opp til dans. Og nå er de også foran byens beste dansegulv på Riksscenen!

Med seg til Oslo har de også det argentinske danseparet Marcela Troncoso & Ruben Marin som gjør oppvisning og et lite “crash-course” før konserten for den som er ny og har lyst til å prøve seg.

Ina Eriksen er fast DJ på Oslos lokale milongaer som Milonga Brava, Ramons Milonga og på Kavakava, samt at hun har gjeste-oppdrag i Bergen, Gøteborg, Tromsø og Malmø 

 
 "Jeg elsker musikk. Med røtter i Argentina, og med et lidenskapelig forhold til musikk og dans, har jeg et sterkt forhold til argentinsk tango" - Ina Eriksen
 

Juanjo Passo - bandoneon & musikalsk leder
Hedda Heiskanen - fiolin
Irina Binder - fiolin
Per Tidstrand - cello
Viktor Auregard - kontrabass
Garik Binder - piano

Ina Eriksen - DJ