Vi ønsker velkommen til en eksplosiv aften med Fridans! Bli med på et melorytmisk eventyr, der vestafrikanske rytmer vil mane fram en uimotståelig danseglede. Sidiki Camara og Ibou Sissoko vil ta deg med på en musikalsk reise der kroppens bevegelser blir til levende melodi, utført av dyktige musikere.

I hjertet av dette konseptet ligger en dyp respekt for de opprinnelige formene av musikk og dans. Sidiki og Ibou har forpliktet seg til å bringe tilbake den autentiske opplevelsen av musikk som oppsto fra kroppens naturlige rytmer. De afrikanske melorytmiske strenginstrumentene vil flette seg sammen med pulserende perkusjon, og skape en hypnotiserende og energisk atmosfære som umiddelbart får deg til å bevege deg.

DJs som blir med oss denne kvelden kommer med en Senegalesisk vri, og vil ta med seg den eksplosive energien fra vestafrikanske rytmer til dansegulvet. Du vil bli omfavnet av fengende trommerytmer, livlige basslinjer og en magisk miks av moderne og tradisjonelle lyder som skaper en umiddelbar feststemning. DJen vil sørge for at musikken fortsetter å flyte gjennom hele kvelden, og det blir også mange kjente låter, forsterket med live perkusjon slik at dansegleden aldri tar slutt!!!

 

Sidiki Camara - perkusjon
ibou Cicssokho - kora
DJ Mowar
DJ Niwin aka Nikolai Nypan
DJ Bright Eyes