God Jul – Feliz Navidad – Merry Christmas – Feliz Natal! Velkommen til en rytmisk førjulskonsert for hele familien med musikalske juletradisjoner fra flere land. I denne konserten med latinsk vri tar vi for oss kjente juleklassikere på flere språk og krydrer med både jazz og latinske rytmer. Du får oppleve både meksikansk jul og Prøysen i latindrakt. Og selvfølgelig noen av våre norske kjente og kjære julesanger.
Hanne Tveter er en av våre mest profilerte verdensmusikkartister og kjent for sine møtepunkter mellom norsk, spansk og latinamerikansk musikk. Hun har til sammen utgitt seks soloalbum. Hun har også lang fartstid som dirigent og står bak en rekke konserter for og med barn og ungdom, blant annet sambaprosjektet Brasileiro.
Bolteløkka Jentekor har sunget sammen i over ti år og består av nærmere åtti jenter fra seks til tolv år. Koret dirigeres av Linn Andrea Fuglseth, også kjent fra Trio Mediæval, som startet koret. De har gitt ut to album, Jolevisur og Mine Visur, og har satt opp mange flotte konserter blant annet her på Riksscenen.

Hanne og Bolteløkka Jentekor samarbeidet første gang i 2015 og gleder seg til nytt felles prosjekt sammen med Hannes band og kapellmester Sverre Indris Joner. En super julekonsert for hele familien!


Hanne Tveter – vokal og ledelse
Sverre Indris Joner – piano,trekkspill
Torbjørn Sandvik – gitar, jarana
Karl Espegard – fiolin
Roger Morland – kontrabass
Antonio Torner – trommer