Austestad er et band bestående av Hans Martin Austestad på alt.

Multiinstrumentalisten kjent fra blandt annet Earlybird Stringband, Vinjefolk og Lasso har gjennom sitt soloprosjekt skapt seg en egen verden der det visuelle spiller en like stor rolle som det musikalske. Tematikken er ofte politisk. Blodklubbinna vil nødig legge for mange føringer for sitt publikum, men et stalltips her er å unngå blå skjorte. Så er det bare å gjøre seg klar for musisering i verdensklasse!

Etter at Austestad har vist oss at han har en sangstemme som kan strekke seg over fem oktaver tar DJ Sissyfus og  DJ Fortell Dem over med platespillerne ladet med musikk fra de innerste krokene av det musikalske universet han besitter. Kvelden kickstartes med et nytt eksperiment: funker folkemusikk som karaoke?

Tuvas Blodklubb blir servert på Riksscenen en gang i måneden. Vi snakker om Norges, trolig Nordens, ja kanskje til og med verdens første reinspikka folkemusikknattklubb. Det er selvsagt Tuva Syvertsen, kjent som frontfigur i bandet Valkyrien Allstars og Stjernekamp, som er vertinne for moroa, og moro skal det bli.

 

 

Program for kvelden:
21.00 - dørene åpner
22.00 folkemusikkaraoke
22.30 - trekning av VIP-tribuneplass
23.00 - konsert med  Austestad 
00.00 - DJ Sissyfus med DJ Fortell Dem
03.30 - dørene stenger