Riksscenen nyproduksjon
2
lørdag
18
feb. 2017
Dørene åpner 1900
Konsert 2000
Billett 190/130
ARRANGEMENTET ER AVLYST

Danseforestillinger

EMBLA
& ANITA VIKA LANGØDEGÅRD

Dansegruppen Embla består av 8 kvinner som danser tradisjonell og moderne dansk folkedans. Gruppen begynte at danse sammen i 2007, så denne forestillingen blir den første i deres 10. jubileumsår! Embla er den eneste dansegruppen i Danmark som arbeider med koreografert folkedans i moderne rammer. Gruppen har samtidig norsk premiere på showet ”Deg. Meg. Oss!”

Deg. Meg. Oss!
Det er meg. Det er deg. Det er oss, og det er dem. Ingenting er bedre enn når musikk spiller, pulsen pumper, humøret er høyt og fellesskapet flyter gjennom dansen. Det ser fantastisk ut, men hva nå, hvis du ikke får være med? Har du overhodet lyst, eller elsker du din solodans? Er der plass til enda en? Kanskje kan det endres, så alle kan være med? Embla tar dere med inn i en verden hvor dansens inkluderende og ekskluderende vesen utforskes.Musikken til showet leveres av den unge folkemusikkgruppen ShotBox, som består av tre energiske musikere. ShotBox ble i 2015 nominert til Årets Talent ved Danish Music Award Folk. Energi, samspill og glede er i fokus når ShotBox spiller opp, og de leverer sammen med danserne en fantastisk forestilling.

Rikke Rasmussen – dans
Hanne Romme Henriksen – dans
Julie Barsøe Larsen – dans
Aviaja Lidsmoes – dans
Line Guldbrand – dans
Lisa Storm Smedegaard – dans
Laura Hjerrild Andersen – dans
Nanna Plesner-Petersen – dans
Anelene Toft Christensen – fele
Emil Ringtved Nielsen – bass
Sebastian Boesgaard Bloch – gitar
 

ANITA VIKA LANGØDEGÅRD
Grip
Å gripe tak i, å ta grep om, og å bli grepet av. Utøverne har ulike uttrykk, men en felles trygghet i valdresspringaren, og kjenner på det trygge, det begrensende, oppløftende, spennende og frustrerende i ulike grep.Dette er en kort arbeidsvisning av en ny scenisk forestilling som senere vil bli spilt på Riksscenen. 

Jan Beitoghaugen Granli – dans, fele
Anita Vika Langødegård – dans, kunstnerisk idé

#3549646