Orkesterleder Bárbaro Fines Forte er en cubansk pianist bosatt i Lima, Peru. Det første salsabandet han spilte i som 15-åring, var Maykel Blancos første band "Suprema Ley". Deretter har han vært innom flere andre kjente band på Cuba, som f.eks. Issac Delgado og Paulito FG, før han flyttet til Peru og var med og starte Los Conquistadores de la Salsa, som spilte på Riksscenen i 2015.

I 2010 valgte han imidlertid å starte sitt eget timba-orkester med en eksplosiv sammensetning av peruanske og cubanske musikere. Barbaro Fines y su Mayimbe ble etablert, som på folkemunne stort sett bare kalles Mayimbe. 

Deres første utgivelse "De la Habana a Peru" gikk som en farsott over hele verden og ble en favoritt på dansegulvet. Siden det har orkesteret gitt ut to andre utgivelser med stor suksess, og lørdag 24. februar står de på hovedscenen på Riksscenen og inviterer til dans på Oslos beste dansegulv.

Dj Piedra er kveldens selvsagte dj for å holde gulvet varmt før og etter konserten. Piedra kommer fra Peru, og er en kjent og kjær latin-dj for dansemiljøene i Norge. i løpet av de siste 10 årene har han spilt i de fleste byer og steder rundtomkring i landet og på flere internasjonale festivaler. 

Danseworkshop:1530-1800 med dansere fra Cuba: Yuniel Vizcaino og Mario Acea

 
Det blir undervist i salsa med innslag av dansene Cha cha cha, Son og Reggaeton. Den siste halvtimen avslutter vi med Street rueda!
Dette er en gylden mulighet til å komme i skikkelig godt dansehumør til konserten senere på kvelden. 

Kun workshop koster 250 kr. 
Påmelding ved å sende mail til: salsanor@oslo.no
Betaling via Vipps til SalsaNor Oslo!
Nærmere betalingsinfo kommer i mailen med bekreftelse på at påmelding er registrert!