Grunnmuren i "Oslos hus" utgjøres av 
- “Kong Sverre Thorstensen”, aktuell med albumet "Kongerekka" 
- den allsidige og oppfinnsomme folkemusiker, gitarist og mandolaspiller Åsmund Reistad
- alltid aktuelle Liv Gulbrandsen kjent for å gjenfortelle litterære verk til manges glede og noens forargelse
- samt årets vinner av Gammleng-prisen for studiomusikere: perkusjonist, slagverker, trommis og munnharpespelemann Birger Mistereggen.

 Kveldens gjester:

Ingen ringere enn Aslak Borgersrud, kjent som rapper i Gatas Parlament, selverklært "Slask" når han rapporterer fra Stortinget for Dagsavisen. Aslak ga dessuten ut en nydelig slags viseplate ved navn "Det er valgfritt å irritere seg" i 2016. Med seg har han sin faste duettpartner med den skumle skjelvende stemmen, Supa Sayed.

 Guro Von Germeten feirer i 2020 10 år som plateartist, damen med trekkspillet som bringer tankene til Weill / Brecht og Tom Waits, som flere ganger har fylt byens store konsertscener til randen, vinner av Prøysens kunststipend 2014, sanger, låtskriver og vokalcoach. Ja, hun kommer også til oss!

 Akerselva Kvinnekor er et feministisk og sosialistisk kor. De synger pop, r'n'b, folketoner, jazz og joik, og trives med en eklektisk, musikalsk blanding. Støtt og stadig samler de venner og venners venner til større og mindre konserter i hovedstaden. De er med denne kvelden som korister for oss og gjestene, og gjør også sitt eget sett.

 Åsmund Reistad – bass, mandola, gitar, vokal,
“Kong» Sverre Thorstensen” – pedalbass, gitar, keyboards, vokal, Birger Mistereggen – perkusjon