Hes og raspende joik til gyngende og suggerende musikk manet frem på minimalistiske og elektriske grooves. Dette er første gang denne gjengen møtes til felles musikalske krafttak på en scene.
Wimme Saari har utviklet joiken til en fascinerende moderne form fra hans første utgivelser og opptredener med elektroniske musikere på nitti-tallet. Han har alltid hatt evnen til å gå utenom de opplagte musikalske stier og har jobbet tett med ekstrem elektronika og improvisasjonmusikere. Wimme er en nytenkende videreutvikler av tradisjonen og har en rekke plateutgivelser bak seg, også med a capella joik.
Daniel Sandén-Warg er en av de mest spennende og allsidige folkemusikerne i Norge. Han emigrerte fra Sverige til Setesdalen i ung alder og har tilegnet seg både musikalske- og lingvistiske tradisjoner med ekstrem musikalitet og kirurgisk presisjon. En rekke utgivelser med forskjellige prosjekt har resultert i priser og nominasjoner av ymse slag. Rekken av samarbeid er lang men vi kan f.eks. nevne Odd Nordstoga, Harv, Kirsten Bråten Berg, Hallvard T. Bjørgum og Åsmund Nordstoga.
Christian Svensson er trommeslager fra Karlstad, Sverige. Han brukte nærmere ti år av sitt liv på konstant turné i bandet Hedningarna. Hans sound og forståelse for svensk polska og elektroniske tunge beats var en viktig del av varemerket i bandet. Svensson er bosatt i Oslo og har også jobbet med blant andre Harv, Bruvoll/Halvorsen og Outhouse Allstars.
Georg Buljo er vert for konsertserien Buljos Bidus og er Årets Samiske Artist. Han er en moderne joiker og musikalsk bredpenslet mann med erfaring fra eksperimentell rock, fri musikk, tradisjonell joik og norske tradisjoner. Som produsent og musiker (gitar, perkusjon mv) har han jobbet både med tradisjonelle utøvere og artister med moderne uttrykk, som feks. Mari Boine og Niko Valkeapää.

Wimme Saari - joik
Daniel Sandén-Warg - hardingfele, fele, nyckelharpe
Georg Buljo - vokal, gitarer, perkusjon
Christian Svensson - trommer, perkusjon