Hold på fletta! Tre av våre fremste utøvere av vokal folkemusikk har slått seg sammen for å få deg ut på dansegulvet med hardføre hits fra hele landet! 

Denne splitter nye supergruppa har fokus på takt, og de som har hørt dem hver for seg fra før, vet at heller ikke tone er noe de sliter med. Tuvas Blodklubb er stolte av å presentere trioens første konsert noensinne i kjelleren på Riksscenen!

 

Malin Alander – vokal
Silje Risdal Liahagen – vokal
Synnøve Brøndbo Plassen – vokal

 


 24.00 eller midnatt som det også heter..

Matteo Islandezu (RO) ft. Ollie Axe och Joxaren 

En av de mest profilerte artistene i den rumenske undergrunnskulteren, mannen som brakte manele til en yngre og bredere generasjon av klubbgjengere og partyhoder, ingen andre en Matteo Islandezu, en ung fyr som har slått seg opp med sin eklektiske stil, ville og ukonvensjonelle fester men først og fremst via sin utenomjordiske musikk. 

Matteo lanserer endelig sin debut LP “Ceva Real” via det svenske plateselskapet EUROPEAN MUSIC etter EP'er som “inima”og ““Matteo Islandezu II” har tiden kommet for verden til å høre en ferdig modnet Islandezu, en mann som alltid leverer og aldri slutter og overaske. Må manelen være med dere!

 

 

 Etter konsertene:

Joxaren
David Giese er DJ, musiker og produsent. Han har røttene i new wave, punk, dub og hip hop og har siden sent 80-tall figurert i band som Big Fish, Pure Pain og Moder Jords Massiva. Som musikkprodusent og DJ under navnet Joxaren har han sluppet både egenprodusert materiale og mikser på en mengde plattformer, med første plass på “World”-lista til Mixcloud i slutten av 2022 som foreløpig høydepunkt. Han spiller på klubber over hele verden og er aktuell i disse dager på Johan Söderbergs remiksprojekt med gammal svensk folkmusikk, "Dans på svenska".