I dag skal dere få et skikkelig festfyrverkeri fra oss på Riksscenen. Vi har invitert med oss TRIO ORO, og det er et band som tør å leike seg med musikken. Alt trioen gjør er designet for å holde publikum på tærne, med låter hvor de får mest mulig ut av hver eneste tone og hvert eneste slag. Klubbscenen vil i dag bli fylt med musikk som vil bli fremført med glimt i øyet, og en smittende spilleglede.

Denne trioen har en litt særegen besetning med blokkfløyte, djembe og gitar, men alle spiller på et høyt teknisk nivå og de har en vanvittig smittende musikkglede. De spiller låter konstruert for å imponere, overraske og fenge. I tillegg til folkemusikk fra hele verden, lar bandet seg inspirere av alle mulige sjangre. Her får vi Prøysen-tolkninger i nye farger, marokkanske folketoner med rare taktarter, heseblesende bluegrass, spanske ballader, norsk halling og fransk middelalder, alt i TRIO OROs egen stil. 


 Frederik Aakre – fløyter
Espen Granseth – djembe
Adrian Arntzen  – gitar

 

Trio Oro ble valgt ut til Marked for Musikk i 2021, og reiser land og strand rundt med den kulturelle skolesekken på ryggen.