Et nytt spennende samarbeid mellom to svært aktuelle folke- og verdensmusikk-band i Norden. Nyskrevet folkemusikk med sanger som forteller om indre og ytre dualiteter foret med episke arrangement og tradisjonelle instrumenter fra mange deler av verden.

To av nordens mest spennande og aktuelle unge folkemusikkband går opp nye stiar når Thomas & Guro (frå GKN5) og Kolonien slår pjaltane saman til eit nytt storband.

Medlemmene i dei to banda har skumpa borti kvarandre på eit uttal av festivalar og stemne over heile Norden i åresvis, men det er fyrst no i 2019 at dei lagar musikk saman og legg ut på turné som seksmannsband. Det klingande resultatet av foreininga er norske og svenske slåttar, krydra med viser og fleirstemt song frå begge landa. Målet til gruppa er å syne fram samtida gjennom å vise til tradisjonar og på den måten vera aktuelle.

Arvid Rask – gitar, mandola,vokal
Anna Möller – fiolin, vokal  
Mischa Grind – perkusjon,vokal
Erik Rask – bass gitar,vokal
Thomas Eriksson – cittern

Guro Kvifte Nesheim – hardingfele/fele

UFO INVITERER TIL JAM!
UFO (unge folkemusikere i Oslo) inviterer til jam før konserten. fra klokken 19.30

Ta med deg instrumentet og bli med! Alle er velkomne og det blir garantert god stemning. Oslo kulturskole og Laget for folkemusikk tilbyr samspilltilbudet Unge folkemusikere i Oslo. Med Oslo juniorspellemannslag og juniorkvedere. Dette er et samspillstilbud for deg som har lyst å spelle folkemusikk på fele eller synge folkesang.