Tuvas Blodklubb blir servert på Riksscenen en gang i måneden. Vi snakker om Norges, trolig Nordens, ja kanskje til og med verdens første reinspikka folkemusikknattklubb. Det er selvsagt Tuva Syvertsen, kjent som frontfigur i bandet Valkyrien Allstars og Stjernekamp, som er vertinne for moroa, og moro skal det bli.

TALISK (SCO)
Siden oppstarten for fem år siden har Talisk mottatt en haug med priser, blant annet “Folk Band of the Year” fra både BBC Alba Scots Trad Music Awards og BBC Radio 2 Folk Award! Med supertalentet Mohsen Amini på concertina i front, har bandet har gitt ut to skiver, der den siste “Beyond” fra 2018 fikk 5/5 stjerner i Songlines med linja “incredibly infectious and endearing… fresh, invigorating, accomplished and playfully frisky.” som statement.

“a rockin’ powerhouse” - The Herald

Blodklubb med concertina, fele og gitar har du aldri vært på før, men det er det ingen grunn til å fortsette med. Ta på kilten, eller ikke, og kom på sesongens første blodklubb!

Mohsen Amini - concertina
Hayley Keenan - fele
Graeme Armstrong - gitar

Etter konserten blir det dans på lokalet til heftige toner fra Guttorm Andreassen, aka DJ99! Han har satt dansegulv i kok over siden oppstarten som DJ i 1999, og med en enorm bredde i platesamlinga serverer den mangeårige radioverten gullkorn galore!

Det blir svett, det blir heftig, du blir tørst, og det blir skikkelig sent; for Tuva ska’kke no i morra – og det ska’kke du heller!