At Sturla er en allsidig musiker beviser resten av diskografien hans med stor tydelighet. Medvirkning på over 25 plater med spennvidde fra Gåte og Dipsomaniacs til Hans Rotmo og Sie Gubba er det ikke mange tradisjonelle felespillere som kan skryte på seg.

Sturla har jobbet med en mengde ulike musikere som soloartist siden han platedebuterte sammen med Åsmund Svenkerud i 1997, men det er nok trioen Flukt, med bl.a. Sondre Meisfjord, Håvard Sterten og Øivind Farmen blant medlemmene, og duoen Sturla & Andreas med gitarguru Andreas Aase som knyttes mest til navnet hans.

Til denne utgivelsen har Sturla gjort en oppsummering av karrieren ved å samle opp noen av de mest kjente slåttene fra disse årene i tillegg til å se fremover ved å implementere en god dose nye slåtter. Til konserten har han tatt med seg tre av de mest sentrale musikerne i hans solokarriere så langt, Øystein Sandbukt, Ronny Kjøsen og Magne Vestrum, og sammen skal de oppsummere både fortid og fremtid...

…og ja, det blir Dimmisjonspols!

 

Strurla Eide – fele
Øystein Sandbukt - gitarer
Ronny Kjøsen - tangenter og trekkspill
Magne Vestrum - kontrabass

 

Etter konserten blir det dansespill med studenter fra folkemusikkstudiet ved Norges musikkhøgskole, noe vi gjentar flere torsdager utover hele høsten.