ROMKAMERATENE II
Bulgarske legender møter Stian Carstensen!
4 legender innen bulgarsk bryllupsmusikk kommer til Norge for en eksklusiv konsert på Riksscenen i Oslo sammen med Bulgariaentusiasten Stian Carstensen. De er alle innovatører, fornyere og tradisjonsbærere av bulgarsk folke- og sigøynermusikk, og ikke minst improvisatorer av høy klasse!

Vi lover hardcore landsbyfest med truede taktarter, utemmet  samspill,snørr- og tåreballader, orientalskklingende minaretklarinett, trekkspill i tospann i med en grenseløs rytmeseksjon anrettet på en seng av glødende kull og slivovitza!

 

Petar Ralchev – trekkspill
Stian Carstensen – trekkspill
Salif Ali – Tapan/trommer
Angel – gitar
Filip Simeonov – klarinett

 

 

POIL UEDA

PoiL Ueda er eit musikalsk møte mellom det franske rocke/samtidsmusikkbandet PoiL, forsterka av bassisten i bandet “Ni” Benoit Lecomte og den japanske tradisjonelle songaren Junko Ueda, som også spelar det tradisjonelle instrumentet satsuma-biwa. Temaet for konseptet og albumet er spunne rundt den japanske episke historien 'Heike-Monogatari' fra 1200-tallet.

 

Det er ein ny musikalsk oppleving å høyre PoiL Ueda der den eklektiske eksperimentelle rocken til PoiL blandar seg med den rolige stemma og strengespelet til Junko Ueda.

 

Antoine Arnera  –  keyboard
Boris Cassone  –  gitar
Ben –  akustisk bass
Guilhem Meier  – trommer, perkusjon
Junko Ueda  – vokal og satsuma biwa