Dans med Vegar 12.30

Har dere noen gang truffet et ondt dansetroll? Nei, ikke jeg heller, men det ser ut som vi skal møte et skikkelig slemt et seinere på forestillingen i dag. Jeg tror vi må finne noen danser som imponerer dansetrollet skikkelig. Kanskje vil trollet da skjønne at det er mye artigere å danse sammen enn å danse helt alene for seg selv i en mørk hule.  Vegar danser best med barn i skolealder, men konserten etterpå passer for store og små.


 

Eventyret om tvillingene 14.00

Det var en gang en fattig familie som bodde langt inne i skogen. Familien hadde lite mat, men til gjengjeld hadde de mange barn, og det kom stadig flere. Til slutt var det så fullt at det kun var plass til en til i huset, og nå ventet moren tvillinger. Den første tvillingen ble sendt på dør for å berge huset, men han hadde en plan. Langt mot øst fantes det et troll som var like stort som det var bredt. Den som klarte å vinne over trollet ved å danse det i senk i duell ville få en klekkelig belønning, men med den som taper går det ille.

 

“Eventyret om tvillingene” er et forrykende teater med dans, musikk og akrobatikk, et orginalt stykke laget av utøverene selv.

 

Vetle Springgard - gitar, dans, fortelling

Ådne Kolbjørnshus - munnharpe , dans, fortelling

Rolv Olav Eide - trommer, fortelling

 

Eventyret om tvillingene from Ådne on Vimeo.