Latinamerikansk musikk og varmende rytmer i vinterkulda!

Det Norske Blåseensemble skal tine februarkalde publikumskropper, sammen med Hovedøen Social Club. Lytteopplevelsen vil garantert både pirre og varme.

 

Østfolds allsidige profesjonelle orkester spiller konserter sammen med Hovedøen Social Club den siste uken i februar.

-Vi har samarbeidet med flere av dem tidligere, og nå gleder vi oss stort til en ny runde med eggende rytmer og musisering proppfull av humør, sier orkesterets produsent Heidi Raude.

 

- Hovedøen Social Club har en helt spesiell formidlingsevne, og vi regner med at konsertene trekker rikelig med publikum. For oss er det stor stas å spille de kubanske versjonene av eldre norsk populærmusikk, sier markedssjef Svein A. Halvorsen.

 

Denne gangen vil publikum få høre en del nytt materiale.

Hovedøen Social Club slo igjennom med et brak da ”¡Que viva Noruega!” kom sommeren 2008 og fikk en historisk trippel A-listingen på NRK, P1. Våren 2009 kom oppfølgeren ”¡Ay caramba!” og foruten turné for Rikskonsertene, fikk plata massiv dekning i TV og dagspresse. En tredje live-DVD med KORK kom ut i 2011 og nå vil ryktet ha det til at bandet igjen er svanger med en ny utgivelse.

 

Førpremiere på en del av det nye materialet blir å høre på Riksscenen 26. februar i samspill med Det Norske Blåseensemble.

Hovedøen Social Club kjennetegnes for å lage cubanske versjoner av norsk populærmusikk av ikke helt ny dato. Denne lett usannsynlige fusjonen mellom Havanna og Ønskekonserten/Norsktoppen/Grand-Prix/VG-lista m.m. har gjort at nordboere i alle aldre, farger og fasonger trekker på smilebåndet og kjenner det rykker i dansefoten. Det innebærer gjerne litt frekke men kjærlige løsninger. Bandet tilfører alt man kan ønske seg av hva disse karibiske musikkformene har å by på av livsglede og polyrytmikk.

Det er høyeste cubanske state-of-the art i bandet og med vokalist Sergio Gonzalez´ ikke helt plettfrie norsk-uttale er soundet ikke til å ta feil av.

På Riksscenen er Hovedøen Social Club backet av det råeste Østfold har å by på av messing og treblås Det Norske Blåseensemble).

Hovedøen Social Club:

Sverre Indris Joner – piano
Sergio Gonzalez - vokal
Eduardo Cedeño - congas
Tony Moreaux Charon - timbales
Ole Marius Melhuus - bass
Erik Eilertsen - trompet