Juletrefest med Mari Midtli i Bulder og Brak og en UFO
Velkommen til sesongavslutning på LilleRiksen – og vi håper du og hele familien kommer opp på hovedscenen for å være med på en skikkelig juletrefest. Her vil det bli leiker, sanger, danser, storslagen konsert, og tro om det ikke kommer en liten oslonisse med noen smakfulle julegodteposer? Mari Midtli og hennes små sanglerker fra Sel har fått med seg hele gjengen i «Unge Folkemusikere i Oslo» (UFO) og hallinggruppa «Bulder & Brak» til å få oss i skikkelig førjulsstemning, og trolig kommer også LilleRiksvert Vegar med fela og danseskoene. Så nå er det bare å begynne å mase på mor, far, bestemor, bestefar, gommo, goffa og ikke minst tante Ruth – for her lover vi at alle skal få være med, om ikke annet så for å nyte barnelatter og vare sangperler på en snor. Mari Midtli kommer fra Sel i Gudbrandsdalen, og har i ung alder en lang merittliste bak seg. Hun har vunnet flere priser, blant annet Toneprisen i 2015. Men hun trives så godt hjemme at hun har startet en egen liten barnesanggruppe. De hadde veldig lyst til å være med Mari denne formiddagen i Oslo. Unge folkemusikere i Oslo (UFO) er en gruppe med spellemenn og kvedere på 8–18 år som ledes av Mari Skeie Ljones, Mats Johansson, Olav Christer Rossebø og Bjørn Sigurd Glorvigen. UFO øver hver 3. torsdag på Marienlyst skole med fokus på gehørbasert samspill, sang og arrangering.
Bulder & Brak fra Bondeungdomslaget i Oslo er en gjeng med ihuga hallingdansere som møtes en gang i uka i kjelleren på Nynorskens Hus. Her trener de ikke bare på høye spark og tøffe triks, men også på å lage små forestillinger og sette alt sammen slik at det blir en tøff forestilling.

Mari Midtli – folkesang, fele og perlelatter
Unge Folkemusikere i Oslo – fele, folkesang og råe latterbrøl
Bulder og Brak – dans og humring over en lav sko
Barnesanggruppa i Sel – sang og høy fnising

Kjenner du han her? Dette er lille Riksen, en liten tass som virkelig er glad i barn og produksjoner for barn. Ser du han på produksjonen, kan du være sikker på at dette er en opplevelse for deg, og kanskje for hele familien? Du kan også følge oss på Instagram, LilleRiksenscenen og på Facebook.