Juledrøm er en hyllest til den folkelige julemusikken, og favner like gjerne om det lystige og skjemtete, som det høytidelige og ettertenksomme. Akkurat slik som jula rommer mange ulike stemninger. 
Med Juledrøm byr Majorstuen på tradisjonelle julesanger, så vel som nye melodier og tekster signert bla. Ove Røsbak og utøverne sjøl. Og som vanlig, har de satt sin helt spesielle signatur på det hele. 

Det Spellemann-nominerte albumet med samme navn kom ut i 2006, og siden den gang har Majorstuen med jevne mellomrom turnert med konserten der de har fått følge av noen av landets alle fremste folkesangere.

På sin siste Juledrøm-konsert har de invitert med seg sangsolistene Malin Victoria Alander og Katerine Nybakken – to spennende unge stemmer som på hvert sitt vis forgyller sangskatten på en vindunderlig måte.
 

Jorun Marie Kvernberg – fele
Bjørn Kåre Odde – fele og bratsj
Synnøve S. Bjørset – fele
Tove Hagen – fele og cello
Anders Löfberg – fele og cello

 

Malin Victoria Alander – vokal
Katerine Nybakken – vokal


Malin Victoria Alander fra Sandane har studert utøvende folkesang ved Norges Musikkhøgskole, og arbeider til daglig som distriktsmusiker i Gloppen kommune. I 2020 er hun en av semi-finalistene i IntroFolk, og konkurrerer om finaleplass og GRAMO-stipend. Hennes personlige og nytenkende måte å nærme seg folkesangen på gir gjenklang.

Katerine Nybakken fra Bjerkvik i Narvik, og har studert folkesang og folkemusikk ved Universitetet i Sørøst-Norge, avd. Rauland. Majorstuen stiftet bekjentskap med henne da studentene i Rauland var med på et større Juledrøm-prosjekt i 2019. Katerine var solist – og fortryllet både Majorstuen og publikum med sin unike stemme.