Start: 12.30
Syng med Unni: fingerhekling, sanger og lek
Unni tar med seg sanger og leker fra Oslo og Akershus. Hvem skulle trodd at det fantes så mange sanger gjemt under Oslo sine gater? Å jo da! Og du skal selvfølgelig få være med: lære sanger og så skal Unni lære deg å fingerhekle. Kanskje kan du lage ditt helt egne superheklearmbånd eller kanskje hekle en vennskapsgave? Hjertelig velkommen skal du være.

Start: 14.00
Østfolk
En vel bevart hemmelighet for de fleste er at Østfold har en folkemusikktradisjon!
Men hva slags musikk spilte de, og hvilke skrøner og historier fortalte de hverandre før? I denne konsertforestillingen skal vi bli kjent med folkemusikken og fortellinger fra Østfold. Vi får høre sagnet om Anne Dordi og Eventyret om da Styggetrollet tok Solprinsessa til fange, og disse historiene i samspill med musikken vil gi oss et gløtt inn i det gamle Østfold og den genuine musikk- og fortellertradisjonen.
Noen av landets dyktigste musikere på dette feltet vil sammen med en forteller pakke ut en nesten glemt fortid fra Østfold!

Linn Andrea Fuglseth - vokal
Vegar Vårdal - fele
Åsmund Reistad - mandola
Per Jostein Aarsand - forteller

Idé og opplegg: Utøverne i samarbeid med Østfold kulturutvikling / Rikskonsertenes skolekonsertordning. Produsent: Nina C. Dahl. Foto: Kjell Stenmarch