Eleseus tegnelaboratorium

Hvordan kan en sprudlende vennskapsreinlender se ut på et tegnepapir? Eller en trist vals? I dag skal vi alle sammen være med på å lage forestillingen, vil du være med? Ingvilds musikk skal bli små og store kunstverk. Vi inviterer inn til Eleseus sitt tegnelaboratorium, inn i buen og ut gjennom blyanten! Barna blir invitert til å være kunstnere, og tegningene barna lager, vil til slutt bli avspilt samtidig med trioens stemningsfulle musikk.

Felespiller Ingvild Blæsterdalen skriver all musikk for trioen, som i 2017 ga ut sin første plate «Stayer». Med seg i trioen har hun Einar Olav Larsen på tangenter og Sivert Skavlan på cello og klarinett. Denne forestillingen har de laget i samarbeid med Riksscenen, og vi var så heldige å få premieren på forestillingen her hos oss.

Ingvild Blæsterdalen – fele og sang
Einar Olav Larsen – tangenter
Sivert Skavlan – cello og klarinett

 

Kjenner du han her? Dette er lille Riksen, en liten tass som virkelig er glad i barn og produksjoner for barn. Ser du han på produksjonen, så kan du være sikker på at dette er en opplevelse for deg, og kanskje for hele familien? Du kan også følge oss på Instagram, LilleRiksen, og på Facebook.