Hovedøen Social Club slynger julen inn - igjen!

Godt mulig snøen uteblir i år også, men da er det jo ekstra godt å vite at noe helt sikkert kommer! Når nettene blir lange og vi ikke ser skogen for bare julepynt og ribbefett er det nok en gang duket for årets mest usannsynlige Latinamerikanske konsertopplevelse. Det er selvsagt tid for Hovedøen Social Clubs julekonsert. 

For sjette år på rad fylles Riksscenen med jule-infiserte cubanske rytmer når vi mest trenger det! Til glede for nye publikummere; Du får Cuba-versjonene du ikke visste du så sårt savnet av høytidens musikalske perler. Julen blir garantert aldri det samme igjen uten.

I år har vi igjen greid å huke tak i forsvareren-av-de-utrydningstruede-taktarter, den multiinstrumentalistiske, den høyt-og-lavt-hele-tiden, den glokale altmuligmusikeren som ikke-er-skåret-for-tungebåndet Stian Carstensen, som er i slaget som aldri før!

I mellom tiden kan du lure deg juletregrønn på hvilke tilforlatelige  små sanger som blir å høre i Cuba-infisert speed-versjon? Spenningen er formelig til å ta og føle på... (bare kjenn etter).

Det eneste du kan være sikker på er at de neppe ligner originalene i særlig grad.

Bandet er nok en gang i toppform og som tidligere år er den våre venner i Pitsj på plass med tette harmonier og vokale hvileretter. I år, av grunner vi skal spare deg for å gjenta, er det begrenset antall billetter til salgs, så ikke vent med å kjøpe med andre ord.

Hvis du fremdeles skulle være i tvil om hvor du bør være 5/12 så spør deg selv; Vil du VIRKELIG gå glipp av På låven sitter nissen eller Vinter og sne slik de hadde blitt skrevet i Havanna en gang på 50-tallet, den gangen Hemingway spradet omkring i restaurantene omgitt av elegante kjoler, høye sigarer og longdrinks. Ville man likevel lengtet etter puddersnø, vadmelsnikkers, kvikklunch og termos-kaffe? Og hvordan i alle dager passer en trekkspillguru inn i alt dette?

Svaret på dette får du ALDRI!!! 

(med mindre du kommer på Riksscenen 5/12 da selvsagt).

 

Sverre Indris Joner – piano
Eduardo Cedeño – timbales

Marius Bastiansen – congas
Erik Eilertsen – trompet
Børge Are Halvorsen – sax
Ole Marius Melhuus – bass
Sergio Gonzalez – vokal
Even Kruse Skatrud – trombone

Gjest  – Stian Carstensen

 

Pitsj: 

Ane Carmen Roggen  – sang
Anine Kruse Skatrud – sang
Benedikte Kruse – sang
Anja Eline Skybakmoen – sang
Ida Roggen – sang