Godt mulig snøen uteblir i år også, men da er det jo ekstra godt å vite at noe helt sikkert kommer! Når nettene blir lange og vi ikke ser skogen for bare julepynt og ribbefett er det nok en gang duket for årets mest usannsynlige latinamerikanske konsertopplevelse. Det er selvsagt tid for Hovedøen Social Clubs julekonsert. 

For sjette år på rad fylles Riksscenen med jule-infiserte cubanske rytmer når vi mest trenger det! Til glede for nye publikummere; Du får Cuba-versjonene du ikke visste du så sårt savnet av høytidens musikalske perler. Julen blir garantert aldri det samme igjen uten.

I år har vi nok en gang vært svineheldige og gjort et skikkelig scoop! Årets gjest er nemlig ingen ringere enn (timbales-virvel...) Lill Lindfors.

Så da er det bare å glede seg.

I mellom tiden kan du lure deg juletregrønn på hvilke av hennes mange hits som blir å høre i Cuba-infisert versjon? Spenningen er formelig til å ta og føle på... (bare kjenn etter).
Det eneste du kan vøre sikker på er at de neppe ligner originalene i særlig grad og at du med god samvittighet kan bade deg i Guilty Pleasure-nytelse og synge med.

Bandet er nok en gang i toppform og som tidligere år er den fantastiske vokalkvintetten Pitsj på plass med tette harmonier og høye hæler.

 

Hvis du fremdeles skulle være i tvil om hvor du bør være 5/12 så spør deg selv; Vil du VIRKELIG gå glipp av På låven sitter nissen eller Vinter og sne slik de hadde blitt skrevet i Havanna en gang på 50-tallet, den gangen Hemingway spradet omkring i restaurantene omgitt av elegante kjoler, høye sigarer og longdrinks. Ville man likevel lengtet etter puddersnø, vadmelsnikkers, kvikklunch og termos-kaffe? Og hvordan i alle dager passer Lill LIndfors inn i alt dette?

Svaret på dette får du ALDRI!!! 

(med mindre du kommer på Riksscenen 5/12 da selvsagt).

Sverre Indris Joner – piano
Eduardo Cedeño – congas
Tony Moreaux Charon – timbales
Erik Eilertsen – trompet
Børge Are Halvorsen – sax
Ole Marius Melhuus – bass
Sergio Gonzalez – vokal
Even Kruse Skatrud – trombone

Gjest  – Lill Lindfors

 

Pitsj: 

Ane Carmen Roggen  – sang
Anine Kruse Skatrud – sang
Benedikte Kruse – sang
Anja Eline Skybakmoen – sang
Ida Roggen – sang