Godt mulig snøen uteblir i år også, men da er det jo ekstra godt å vite at noe helt sikkert kommer! Når nettene blir lange og vi ikke ser skogen for bare julepynt og ribbefett er det nok en gang duket for årets mest usannsynlige Latinamerikanske konsertopplevelse. Det er selvsagt tid for Hovedøen Social Clubs julekonsert. 
For syvende år på rad fylles Riksscenen med jule-infiserte cubanske rytmer når vi mest trenger det! Til glede for nye publikummere; Du får Cuba-versjonene av høytidens musikalske perler som du kanskje ikke en gang ikke visste du savnet. Julen blir garantert aldri det samme igjen uten.
I år har vi vært så heldige å få Kari Svendsen aka Banjo-Kari som vår celebre gjest som skal lokkes ut av komfortsonen og inn i de afrocubanske polyrytmiske irrganger. Kari har som få andre tatt vare på og pustet nytt liv i den eldre norske sangskatten av film, revy- og skillingviser. Så nå dykker vi med glede ned i den norske sang-katalogen som er godt og vel "tørr bak øra" som i beste fall er en tidsriktig beskrivelse. Hva vi kommer opp med er ikke godt å si. Det eneste du kan være sikker på er at de neppe ligner originalene i særlig grad.
Bandet er nok en gang i toppform og som tidligere år er bandet forsterket med flere elleville musikere, og våre venner i vokalkvintetten Pitsj er selvsagt på plass. 
 
 

Kari Svendsen, gjesteartist – banjo og vokal
Sverre Indris Joner – piano, arrangementer, 
Sergio Gonzalez – vokal, 
Eduardo Cedeño – timbales
Erik Eilertsen – trompet, 
Ole Marius Melhuus – bass, 
Ruben Pirela – congas,
Kristoffer Kompen – trombone  
Håvard Fossum – sax


 

PITSJ:
Anja Eline Skybakmoen, Anine Kruse Skatrud, Alice Lewin, Ane Carmen Roggen, Ida Roggen – vokal