13.00 Helene Bøksle: Godnatt, min skatt
«Jeg var så heldig å bli sunget mye for da jeg var liten, og sangene og historiene i dem er noe jeg har tatt med meg og vil dele med så mange som mulig».
Helenes nattasanger til de helt små barna.Vuggeviser og bånsuller er blitt brukt for å få barn til å sove opp gjennom hele historien. Da Helene Bøksle ble mor, opplevde hun den ro og nærhet det gir å synge for barnet. På hennes nye album Godnatt, min skatt har hun samlet de nattasangene som har betydd mest for henne. Og ikke minst; de som har fått sønnen til å sovne i armkroken hennes. Platen inneholder blant annet Den fyrste song, Byssan lull, Trollmors vuggevise og Stjerner lyser hvite. Hun har laget lagd tekst til Reodors ballade, munnspillåten som er udødeliggjort gjennom Flåklypa Grand Prix. Hvor personlig platen er for henne vises ikke minst på God aften, Tommelise; en sang som hennes far, Ivar Bøksle, skrev og ga ut på plate rett før Helene ble født og som hun nå har spilt inn sammen med pappa Ivar på trekkspill og vokal. Resultatet er blitt varsomt og stemningsfullt, med et klangbilde hun håper vil skape et naturlig pusterom i hverdagen for foreldre og barn. Dagens konsert vil inneholde sanger fra Godnatt, min skatt.

Helene Bøksle - sang  
Sindre Hotvedt - piano
Markus Lillehaug Johnsen - gitar
Sigmund Groven - munnspill

14.00 Syng med Unni Løvlid
Ta den ring og la den vandre... I dag lærer Unni dere sanger som har vandret fra nord til sør, øst til vest, seilt over de store hav og inn i de dypeste skoger. Sanger som har reist opp på de høyeste fjell og som har vandret rundt omkring i den store verden, helt til de har funnet veien inn til vår minste krok på Riksscenen.