12.30 Hedmark juniorspellmannslag
Hedmark Juniorspellmannslag er et tilbud til alle felespillende barn og ungdommer fra hele Hedmark fylke. De har i dag 20 medlemmer i alderen 7 – 15 år. Laget ble startet i 1991og ledes i dag av Marit Westling. Det er hun og mannen, Thomas Westling, som jobber sammen med barna. Under Landskappleiken på Otta i 2012 vant laget lagspel junior for første gang. I 2013 gjentok de bragden på Røros, og de vant også junior samspill på hjemmebane under Landsfestivalen i gammeldansmusikk på Løten samme år. Seier på Geilo i 2014 førte også til at laget fikk æren av å være med på den store Meisterkonserten i Operaen. Hedmark Juniorspellmannslag har opp igjennom årene deltatt på flere store arrangementer utenom kappleiker. Blant annet var de med på en Ole Bull-forestilling i regi av Musikk i Hedmark i 2010 og i 2014 spilte de i Stange i forbindelse med Grunnlovsjubileet.

13.00 Med’n Alf i eventyrskauen
Tone Hulbækmo, Heine Bugge og Elisabeth Vannebo har vært i drengstua og plukket sanger fra Alf Prøysens skattekiste. Det har blitt til en spennende konsert for barn og voksne, og vi får høre kjente og ukjente Prøysenviser fremført i kreative og morsomme arrangementer, toppet med Tone Hulbækmo’s flotte tolkninger.

Tone Hulbækmo - sang, lyre, harpe, trøorgel, skjeer
Heine Bugge - trekkspill, sang
Elisabeth Vannebo - tuba, perkusjon
Leif Stinnerbom - regi

14.00 Syng med Unni Løvlid
Unni har i dag hentet med seg sanger fra Alf Prøysens hjemtrakter på Hedmarken som hun skal lære bort til store og små. Kanskje du til og med kan en av dem fra før og kan hjelpe Unni med å skape skikkelig god Prøysenstemning? Velkommen til et varmt og trivelig sangverksted!