Bríd Harper (fele) kommer fra Castlenn i Donegal og er beskrevet som «one of the finest fiddlers in traditional music» av The Irish Echo. Hun vant den prestisjetunge seniorklassa på All-Ireland (den irske landskappleiken) så tidlig som i 1988, og har en rekke andre utmerkelser å skilte med. Hun har spilt med det som kan krype og gå av den irske folkemusikkeliten.

Tony O’Connell (concertina) kommer fra Glin i West Limerick. Han vant den irske landskappleiken for første gang når han var 13, og gjorde det like gjerne tre år på rad. Seniorklassa vant han første gang han hadde anledning som 18-åring. Hans soloplate «Rooska Hill» fra 2015 ble kåret til «Album of the year» av Trad Connect, og hans debutplate med Andy Morrow og Arty McGlynn er av mange regnet som en av de beste irske tradplatene noensinne.

Magnus Wiik (gitar) er for mange kjent gjennom bluegrassband som Open String Department og Julie & The New Favorites. Han har blitt beskrevet som «en norsk utgave av Béla Fleck, Ricky Skaggs og Tony Rice i én og samme person» (Leiv Solberg, Folkemusikktimen). Tidlig på 2010-tallet turnerte han over hele Europa med irsk folkemusikk der han delte scener med bla Altan og samarbeidet med musikere som Gerry O’Connor, Ronan Ryan og Tony O’Connell.

Bríd Harper – fele, Tony O’Connell – concertina, Magnus Wiik – gitar