Sandum Trio - Plateslepp!
Sandum trio kommer nå med sin andre plate. Deres første plate, ”Evig runddans”, ble Spellemann-nominert i 2015. Etter dette er Vegard Moshagen nytt triomedlem. Sandum trio spiller tradisjonsmusikk laget for durspill og de lover både humor og vare toner på sin nye plate. På forrige plate konsentrerte trioen seg om tradisjonsmusikk fra Nord-Gudbrandsdalen, men nå får vi høre både norsk tradisjonsmusikk, nykomponerte låter og litt smakebiter fra det store utland.

Øyvind Sandum – durspill
Rikke van Ommeren – durspill
Vegard Moshagen – piano/trøorgel

 

 

Syvers orkester er en gammeldansgruppe som beveger seg i grenselandet mellom det tradisjonelle og det mer nyskapende. Orkesteret har bevisst satset på å bruke tradisjonsmusikken som basis for musiseringen og besøker stadig de lokale folkemusikkarkivene, hvor de finner melodier som ikke lenger er i bruk, blåser støvet av dem og gir dem en ny giv. De tilhører toppsjiktet på gammeldansmiljøet sine egne festivaler og konkurranser, hvor de har vunnet en rekke priser.

Stein Magne Eggen – trekkspill
Syver Olstad – trekkspill
Geir Marius Thorud – kontrabass
Svein Ove Brun – gitar
Tonje Lien Barkenæs – fele

 

Sindre og Co er eit Vestlandsbasert orkester med glimt i auga. Sidan oppstarten har dei jobba med å dyrke fram ein fenomenalt god dansetakt samstundes som dei har fokus på kreativitet i arrangementa.  Dei vart Vestlandsmeistrar i gamaldans i 2015 og 2016. God stemning og godt driv er to viktige ingrediensar i samspelet. Dei speleglade karane lovar å yte sitt aller beste for å gje deg danseglad musikk i fleire stil- og taktartar.

Sindre Fotland – durspel
Andreas Kollvangsnes – durspel
Kristoffer Kleiveland – durspel, bass
Tormod Kleiveland – gitar
Vegard Hansen – durspel, bass

 

Atterljomen
Astrid Sulheim, Bjørn Kåre Odde og Aslak Brimi gikk for to år siden sammen om et prosjekt for å bringe slåttekomposisjonene til Sjugurd Garmo fram i lyset. De ga ut plata “Atterljomen” til store ovasjoner og holdt konserter utover det ganske land.

Astrid Sulheim – fele
Bjørn Kåre Odde – fele
Aslak Brimi – fele