Tenk å få prøve en fele! Instrumentet med fire stenger som kan trylle frem lyse, mørke og rare toner. Denne dagen får du prøve ei fele. Lajla Storli og John Ole Morken har med seg mange feler, og de vil ta deg med på en spennende reise i felas mystiske verden. LilleRiksen sin egen vert Vegar Vårdal vil også ta med sin fele, så her blir det et stort spelemannslag.
Lajla Storli og John Ole Morken er begge frilansmusikere og har bred erfaring fra opplærings- og kursvirksomhet, fra kulturskole- til høgskolenivå. De er godt forankret i sine tradisjoner fra henholdsvis Hardanger- og Røros-distriktet. De har også spilt inn soloplater med musikk fra sine hjemsteder, og kanskje får du høre noe av det i dag også.

Lajla Storli – feler
John Ole Morken – feler

Kjenner du han her? Dette er lille RiKSEN, en liten tass som virkelig er glad i barn og produksjoner for barn. Ser du han på produksjonen, så kan du være sikker på at dette er en opplevelse for deg, og kanskje for hele familien? Du kan også følge oss på Instagram, LilleRiksen, og på Facebook.