I dag er det premiere på en helt flunkende ny forestilling – og det er Elina og Viktor som har laget den til oss! Alle skal få ta del i en konsert som leiker med det samiske språket og den rå joiken. Her vil hele familien få en fargesprakende forestilling hvor også publikum kan få prøve seg. Både Elina og Viktor har skikkelig tøffe elektroniske gitar og andre elektriske instrumenter med seg. De bruker stemmen på måter vi ikke kan drømme om, og er ikke redd for noen kule effekter fra ulike maskiner som de har i kofferten. 


Elina Waage Mikalsen er en lydkunstner/filmskaper/musiker med bakgrunn fra Nordland kunst- og filmfagskole i Kabelvåg og Kunsthøgskolen i Oslo. Hun ble i 2015 plukket ut til å være Årets Unge Kunstner på festivalen Riddu Riððu i Manndalen i Troms. Viktor Bomstad har sin bakgrunn fra Norges Musikkhøgskole hvor han for tiden arbeider med samisk tradisjonsmusikk i møte med moderne improvisasjon. Begge kunstnerne har røtter fra Nord-Troms og er stolte bærere av sin samiske identitet.

 

Elina Waage Mikalsen – diverse elektronikk, Viktor Bomstad – diverse elektronikk

 

Produsert i samarbeid med Riksscenen.  

 

 

Kjenner du han her? Dette er lille Riksen, en liten tass som virkelig er glad i barn og produksjoner for barn. Ser du han på produksjonen så kan du være sikker på at dette er en opplevelse for deg, og kanskje for hele familien? Du kan også følge oss på Instagram og på Facebook