Vi feirer Valentines fredag 14. februar med kizomba-helaften på Riksscenen og konsert med Yuri da Cunha (Angola) med band.
Dj Cuchi Cuchi spiller før og etter konsert.Kizomba intro med danseinstruktør Ngwije Rabbil (Burundi) starter like etter at dørene åpner kl. 20:30 og er inkludert i konsertbilletten.

Yuri da Cunha er en av de virkelig store stjernene fra Angola, og en høyt berømmet konsertartist. Med en fantastisk energi fenger han publikum i alle aldre, og har derfor også fått kallenavnet “The Show Man.”

Angolanske rytmer, internasjonale hits

Musikken hans har sine røtter i angolanske rytmer, som Semba, Kazukuta, Kuduro og Kizomba. Yuri da Cunha har en lang liste internasjonale hits bak seg, som f.eks. Atchu Tchutcha med over 13 millioner treff på Youtube, og som han vant MTV Awards for. Dette er hans aller første opptreden i Norge.

Manuel Fernandes Silva – keyboard 
Hélder Silva – trommer
Matias Doran – gitar
António Simao  – gitar
Yuri da Cunha  – vokal

 

 

 

Dj Cuchi Cuchi før og etter konsert

Danseinstruktør Ngwije Rabbil har en åpen 30 min intro i kizomba like etter at dørene åpner kl. 20:30.Konserten starter kl. 22.
Kizomba workshop 18:30-20:30 i Klubbscenen med Ngwije Rabbil & Tone Pettersen

I denne 2-timers økten (med pause midt i) vil danseinstruktør Ngwije Rabbil (Burundi) og vår egen svært kompetente Tone Pettersen gjøre deg trygg på grunnlaget i dansen, først og fremst i Kizomba, men også noen basics i den beslektede dansen Semba, som er det aller viktigste for å kunne føre og følge i dansen, og som vil gjøre deg bedre forberedt på utvikle deg videre.

Du vil lære å kunne improvisere i dansen, samt andre gode tips for å kunne ha de gøy med dansen på det sosiale dansegulvet.
Nivået for workshop´en er åpent, dvs. du kan komme som nybegynner i Kizomba, og den passer også for deg som allerede har prøvd tidligere.

Instruktør Ngwije Rabbil født og oppvokst i Burundi, og nå bosatt i Belgia. Aktiv danser både i afrikanske og latin-amerikanske danser siden 2012, og dedikert i å utvikle undervisningsmetoder for å lære å danse både mer effektivt og mer korrekt. I Øst-Afrika er han kjent som pioneren som har bygget opp det sosiale dansemiljøet for afro-latinsk dans, særlig i Kigali (Rwanda). Etter å ha flyttet til Brussel i 2018, er han fast instruktør for Kizombalove Academy™ og har gjennomgått metodisk opplæring etter José N’Dongalas skole, som er hans mentor. Rabbil er en grundig og leken instruktør, med stor kreativitet i dansen, og som imponerer med sitt fotarbeid.

Pakkepris for konsert + workshop 475 kr.Kun workshop 300 kr (bare i døra ved ledig kapasitet)