Riksscenen fyller 10 år og inviterer barna til bursdagsfest! Fra kl 12-16 fyller vi huset med mangfoldige kunstopplevelser og spennende aktiviteter for barn i alle aldre.
Du kan for eksempel dra på Trolltur med Unni Løvlid, lage din egen slått med Kenneth Lien og Jørgen Skjulstad, lære de kuleste hallingtriksene fra Ulf-Arne Johannessen og de råeste joikene av Fred-René Buljo.

Ibou Cissokho er spillende vertskap.
 

 

Vi viser også forestillingen “EN REISE MED GULLIVER”

Har dere hørt om Gullivers reise? Bjarte og Peter var faktisk med på disse reisene, og de gleder seg til å fortelle dere om alle de rare tingene de har opplevd. Vi får oppleve både dramatikk, kjærlighet og sorg, og det med både vakre og virtuose toner fra disse supergode felespillerne. Mye av musikken Bjarte og Peter spiller kalles barokkmusikk, og favorittkomponisten deres er Georg Philipp Telemann. Telemann hadde nok også lest historien om Gullivers reiser, for han ble så inspirert at han komponerte musikk og kalte den for Gulliversuite. Musikkforestillingen «En reise med Gulliver» er basert på de kjente fortellingene om Gullivers reiser av Jonathan Swift fra 1726.

Bjarte Eike – fiolin, Peter Spissky – fiolin

Idé og opplegg: Bjarte Eike, Peter Spissky og Aslak Moe (regi) i samarbeid med

Nina C. Dahl (produsent) og Gunn Edith Nilsen (produsent)