I vår klinker vi nok en gang til med et av de populære Forró-bandene fra Brasil, nemlig Ó do Forró – noen riktig gode representanter for denne populære danseformen.
De blir kalt Forróen´s singer/songwritere. De kommer fra storbyen Sao Paolo, men sjelen deres er Nordestino, altså fra Forróens hjemtrakter i Nord-Øst-Brasil.
Gruppen ble dannet for 12 år siden i São Paulo. Deres musikk har inspirasjon fra sjangerens store mestere som Luiz Gonzaga, Dominguinhos, Jackson do Pandeiro og Trio Nordestino.

Ó do Forró sier deres oppgave er å vise at Forró også er en del av identiteten til det brasilianske folk av i dag. Forró er for dem den ærligste musikalske representasjonen av den akvarellen av blandede farger og folkeslag som Brasil er.

I sin sang "Me Chamo Forró" (jeg heter Forró) bruker de navnet forró i første person som stemmen til det brasilianske folket. Den som faller, reiser seg igjen, smiler og til og med gjør hendelsen til et vakkert dikt.

18.00 forróworkshop 
I denne 90 minutters økten vil de to inspirerende danseinstruktørene Jenny Elizabeth Gjerløw og Luis Bamond gi deg en lærerik forróklasse! Deltakere bør ha noe erfaring med forró fra før. Kom alene eller med partner. Pris for konsert + danseworkshop er kr 375 ved forhåndskjøp. 

NB begrenset kapasitet - først til mølla! 

Det blir også et lite crash-kurs for nybegynnere en time før konserten, og DJ etter konserten. 


Adan Oliveira – zabumba (forró tromme), Álvaro Oliveira – trekkspill , Sivaldo Fernando – sang, Rafael Esteves Cavaquinho – mandolin, gitar, Edgar Paixao – bass, Daniel inacio – lyd