Syng med Unni 12.30

Denne dagen skal vi til Hedmarktraktene. Unni Løvlid varmer opp til konsert og fortellerstund med artige leker og lærer dere sangskatter fra Hedmark og omegn. Velkommen skal du være! Unni synger sanger som nok passer best for barnehagebarn, men konserten etterpå passer for store og små.

 

Den Store Kråka 14.00

“En kar skulle ut i skogen for å hogge ved. Han hadde gått stien mange ganger før og kjente den som sin egen bukselomme. Og fordi han var en skogens mann, visste han at skogen hadde lyder. Men han hadde ikke gått langt før han skjønte at det var noe som ikke stemte. Han skulle akkurat til å ta et skritt, så ble han var en lyd, langt, langt borte…”

Forestillinga bygger på en Hedmarksversjon av balladen ”Den store kråka”, eller ”Kråkevisa”, som den ofte også kalles. Gjennomgangstema er en melodiversjon etter Andreas Stenseth fra Skogbygda i Løten og en tekstversjon fra Nes i Ringsaker.

Kom og bli med på skogstur, jakt, hardt arbeid og en oppvisning i kreativ utnyttelse av naturressursene gjennom sang, fortelling, musikk og dans.

 

Ann-Elin Lium – fortelling

Tove Hagen - fløyte, fele, cello
Margrete Nordmoen - sang

MIH_Logo-blå (2)