Tundra Electronix er joikeren Inga-Maret Gaup Juuso og musikeren Patrick Shaw Iversens musikalske barn unnfanget på turné i India, Nepal og Bangladesh.
Inga-Maret Gaup Juuso har markert seg som en viktig stemme innen den nye generasjonen av samiske joikere. Hun har en kraftfull og direkte stil og sound og vokste opp omgitt av sterke vokaltradisjoner med en mor fra Kautokeino området og far fra Eanodat på nord-finsk side. Med en stolthet for sine tradisjoner sammen med et ønske om å utvikle og utforske joiken, henter hun materiale fra tidlige joikestiler. I Tundra Electronix kombineres tradisjonene med moderne musikkuttrykk innen elektronika, ambient og improvisasjonsmusikk. Hun har bred sceneerfaring blant annet med Beaivvas Saami Teather og deltok i TV-serien "Sápmi Sessions" som ledet til samarbeidet med svenske Loreen.
Fløytisten Patrick Shaw Iversen arbeider med jazz/elektronika og improviserte musikkformer. Han har tilbragt flere år i Indonesia og arbeidet med vest-javanesisk  gamelanmusikk. Shaw Iversens bruk av elektronikk og live-sampling kombinert med kontrabass-fløyte kjennetegner hans uortodokse spillestil. Han har turnert over hele verden, komponert for teater og ballett og i tillegg utgitt og produsert en rekke cd-utgivelser.Aleksander Kostopoulos er en etterspurt trommeslager. Han har omfattende turnevirksomhet i inn- og utland bak seg og har spilt blant annet med med Ádjagas, Moddi, Loreen, Casa Murilo, Glød, Pil & Bue, Roger Ludvigsen og Elin Kåven.Georg Buljo er joiker, gitarist, komponist og produsent, har en solistisk karriere men også samarbeidet som bakmann med blant annet Mari Boine, Niko Valkeapää og en rekke andre utøvere innen tradisjonell samisk og norsk musikk. Han var Årets Festspillprofil under Festspillene i Nord-Norge i 2015, Årets Samiske Artist 2014 og har mottatt flere Spellemannspriser for sitt arbeid.

Inga-Maret Gaup Juuso - joik, vokal
Patrick Shaw Iversen - fløyter, elektronikk
Aleksander Kostopoulos - trommer, elektronikk
Georg Buljo - gitar, perkusjon, vokal