Er du frisk? 

Har du symptomer på sykdom må vi be deg om å holde deg hjemme. Dette gjelder selv ved lette symptomer på forkjølelse, og hvis du er pålagt karantene. Du vil få refundert billetten ved å kontakte vår billettluke post@riksscenen.no

Oppmøte og registrering 

Dersom du har kjøpt billetter til flere personer, ber vi dere om å komme samlet og du må vite hvem som benytter billettene. Vi ber om at publikum møter opp i god tid. Husk å ha med billetten, gjerne digitalt, og gyldig legitimasjon.
 
Dersom du selv er forhindret fra å komme på konserten og gir billetten videre til andre, er det viktig at vi får beskjed og at vi får navn og kontaktinfo til den som skal benytte billetten. Ved billettsalg i døra registreres navn i en liste. 
Vi lagrer opplysninger om alle publikummere i 14 dager etter gjennomført arrangement. Dette for at vi skal kunne bistå myndighetene ved eventuell smittesporing.

Hygiene 

Det vil være Antibac tilgjengelig ved inngangen og andre steder i publikumsområdene. Vi oppfordrer deg selvfølgelig til å bruke dette, og følge rådene for god hånd- og hostehygiene. Dersom du ønsker engangsmunnbind, kan dette kjøpes til kostpris på Riksscenen.

Avstand 

Hold avstand til andre når du oppholder deg i vårt publikumsområde. Du kan sitte uten en meters avstand sammen med inntil fire medlemmer av husstanden din. Våre publikumsverter vil vise dere til ledige plasser. Vi vil sørge for at det er god avstand mellom grupper og andre gjester i våre lokaler. 

Servering

På de fleste av høstens konserter vil det være barsalg med bordservering. Drikke bestilles fra bordet via mobilen.

Bytte plass 

Det er viktig at du holder deg til anvist plass, og ikke bytter sete mens du er i salen. Henvend deg til våre publikumsverter om du trenger noe.

Har du spørsmål eller informasjon til oss, ta kontakt på post@riksscenen.no

 

Hjertelig velkommen til Riksscenen!