WORKSHOP
ÅPNER 1300  Kjøp her!

For dei som ynskjer å lære meir om amerikansk tradmusikk av meistarane me har henta over frå sambandsstatane vert det workshop med Foghorn Stringband i bluegrass/oldtime og workshop med fokus på Cajun med Joel Savoy (fele) og Jesse Lège (trekkspel)

 

THE CAJUN COUNTRY REVIVAL

"Two Cajuns and an old time stringband walk into a bar…”

Duoen Joel Savoy og Jesse Lége utgjør sammen med Foghorn Stringband The Cajun Country Revival.
Felespilleren Joel Savoy vant en Grammy for sitt produksjonsarbeid med The Band Courtbouillon, er hele ni ganger Grammy-nominert og to ganger vinner av Cajun French Music Association's “Fiddler of the Year Award”. Joel vokste bokstavelig talt opp ved føttene til de største cajunmusikerne i Louisiana og representerer den kulturen med en autoritet som få på hans alder kan. I tillegg til å ha spilt med de største og beste innen cajunmusikk har han også spilt med John Fogerty, Linda Ronstadt, Steve Earle og T-Bone Burnett m.fl!

THE FRETWORKERS
The Fretworkers er et band som spiller energisk bluegrass på den tradisjonelle måten, servert i et kompakt trioformat. Perler fra det veletablerte bluegrassrepertoaret og originale låter som gir sjangeren en personlig vri blir presentert med trestemt sang akkompagnert av banjo, gitar og kontrabass. Bandet består av noen av landets best etablerte musikere innenfor bluegrassmiljøet.

Vegard Waclaw Doszko - gitar/vokal
Mikael Jonassen - banjo/vokal
Yngve Jordalen - kontrabass/vokal

 

LADY HARDANGER - PLATESLIPP
Lady Hardanger reiste frå Vestlandet, ramla i gumbogryta i Louisiana og fann vakre popviser i undergrunnen i Berlin. Slik enda dei opp med å spele ei frisinna blanding av cajunmusikk, old time, calypso, pop og norsk tradisjonsmusikk.
No er det på tide å fylgje opp den kritikerroste debutskiva “Young Blood” og kvar skal ein finne betre tidspunkt enn under Amerikalinjen….?

Ingeleiv Berstad – vokal, fele
Anne Lise Frøkedal – vokal og gitar
Ingemund Askeland – banjo, munnspel, vokal
Olav Christer Rossebø – fele, mandolin, vokal