Billetter: 290,-  forsalg  350,- i døra  

Fremvisning av gyldig billettt til kveldens hovedkonsert, kan gi gratis inngang  til Fyrispel dersom det er ledig plasser.

Sara Tavares fikk sitt store gjennombrudd i 1993 da hun vant en nasjonal TV-konkurranse, og deretter representerte Portugal i Eurovision Song Contest, kun 16 år gammel. I løpet av  sin karriere har hun skapt et musikalsk uttrykk som inkluderer både afrikanske og portugisiske elementer. I 1993 vant hun en nasjonal TV-konkurranse, og deltok deretter i Eurovision Song Contest med den beste poengsummen Portugal noensinne har oppnådd, i en alder av kun 16 år. Dette satte virkelig fart på den musikalske karrieren hennes. Tavares lærte etterhvert å spille gitar og komponere, samtidig  innnledet hun et samarbeid med Lokua Kanza, en afrikansk artist og produsent bosatt i Paris.
WOMEX 2001 i Rotterdam ble en internasjonal døråpner og albumet "Balancé", som ble nominert til Best Artist av BBC World Music Awards.
Hennes nyeste album "Fitxadu" - 2017 har høstet lovord i pressen verden over, og samtidig styrket Tavares ytterlig som en artist av internasjonalt format.


Sara Tavares - sang
Ivo Costa - trommer 
João Gomes - tangenter
Rolando Semedo -gitar
Ivan Gomes - gitar
Pedro "Pity" Vaz - bass

José Benigno & Samuel Nascimento - lyd
Leocadia Silva - lys

 

19:00 - 20:30 Workshop i Kizomba med innslag av Urban v/Dancing Val (inkludert i konsertbilletten) Valerie - Dancing Val
Valerie er en klassisk utdannet danser som har spesialisert seg på Kizomba siden 2014.Hun har nylig flyttet fra Nederland til Oslo, noe vi er veldig glade for.
Ukedager underviser hun ved Dance City i Oslo, og i helgene er hun stort sett  på undervisnings-oppdrag på de store dansefestivalene rundtomkring i verden.
Men når Sara Tavares kommer til Norge er hun her i Oslo, og tilbyr en 90 minutters workshop i den nydelige pardansen Kizomba før konserten.
Det er en introduksjons-workshop i Kizomba med innslag av Urban, men for de som allerede danser noe Kizomba, er det også en del nyttige trinn å få med seg.

20:30 Dj LaMissy
Før og etter konserten vil Oslo-baserte Lamisi Gurah, aka dj LaMissy  lokke publikum ut på dansegulvet.  DJ LaMissy har etterhvert blitt et kjent navn i Kizombamiljøet i Norge. Hun har de siste årene spilt på festivaler, konserter hvor hun holder dansegulvet i kok med zouk-baserte rytmer som kizomba, zouk, ghetto zouk, cabolove, m.m.

22:00 Konsert