Riksscenen nyproduksjon
03
søndag
18
mars 2018
Dørene åpner 1200
Starter 1300
Billett 80/50
AlleLilleriksen
ARRANGEMENTET ER AVLYST

om stortjuven Hulabaken..

ÅDNE KOLBJØRNSHUS – HULABAKEN

Forestillingen om stortjuven «Hulabaken» som herja i Valdres for over 300 år siden!

Hulabaken var en gutt som vokste opp på garden Hulbak i Hemsedal. Om sommeren mens han var ute og gjette sauene i fjellet, hadde han god tid til å dagdrømme. Den store drømmen var å bli rik uten å måtte streve, arbeide eller få kjeft av foreldre eller sjefer. En dag møtte Hulabaken en av de underjordiske, og haugkallen klarte å lure til seg søsteren hans. I bytte fikk Hulabaken en hatt som gjorde han usynlig. Med den ble det lett å stjele, så kanskje han kunne bli rik likevel? Men hva tror dere skjedde når han traff på synske folk? Og hva med de grådige bøndene i bygda som fikk høre om Hulabaken og skattene han hadde samla?

Det er den prisbelønte  regissøren Leif Stinnerbom fra Värmland som har hatt dramaturgien på denne forestillingen. Han er til daglig teatersjef på Västanå Teater, og har hatt regi på utallige teaterstykker både i Sverige og Norge.

 

Ådne R. Geicke Kolbjørnshus – dans
Sivert Holmen – feler
Cato Skimten Storengen – skuespiller


Kjenner du han her? Dette er lille Riksen, en liten tass som virkelig er glad i barn og produksjoner for barn. Ser du han på produksjonen, så kan du være sikker på at dette er en opplevelse for deg, og kanskje for hele familien? Du kan også følge oss på Instagram, LilleRiksen, og på Facebook.

#3549646