Riksscenen nyproduksjon
10
lørdag
28
okt. 2017
Dørene åpner 0900
Starter 1000
Billett 400
Unknown[2]

CODA 2017

WORKSHOP OG KUNSTNERSAMTALE

LØRDAG 28. OKTOBER KL 10.00 - 12.00
WORKSHOP I SAMTIDSDANS OG KROPPSPERKUSJON
MED CIE JOSZSÉF TREFELI & GÁBOR VARGA (HU/CH)
Påmelding: camilla@riksscenen.no  Bilettt: 400
(maks antall deltakere 15)

Workshopen er basert på de ulike koreografiske prinsippene brukt i JINX 103 and Creature og dreier seg rundt temaene rytme og ritual, inspirert av tradisjonell dans. Sentralt er forståelse for og deling av positivt og negativt rom mellom dansere og bevegelsesmiljøet de befinner seg i, kommunikasjon gjennom kroppen og musikalitet og improvisasjon uten kontakt. Deltakerne lærer også perkusjon på kroppen, hånd- og trinnkombinasjoner til musikk samt å produsere lyd med knipsing, tramping og klapping for å skape rytmer og musikk med ditt instrument: kroppen.

 

LØRDAG 28. OKTOBER KL 12.30 - 14.00
KUNSTNERSAMTALE
LEDET AV ECKHARD THIEMANN MED JÓZSEF TREFELI & GABOR VARGA, VETLE SPRINGGARD & ÅDNE R. GEICKE KOLBJØRNSHUS
(maks antall deltakere 50)
Fri entré

Hvordan bruke tradisjonelt formspråk for å skape et personlig uttrykk i dans? Hvilke koblinger finnes mellom kunstnerens individuelle tilnærminger og de kollektive strømningene?
Samtalen vil handle om å bruke egne verktøy og materiale, og foredle sine egne ideer. I denne sammenhengen ser vi på det å dekonstruere, fusjonere, og rekonstruere materiale til andre og nye uttrykk– med utgangspunkt i sekvenser fra forestillingene i triple bill.

Eckhard Thiemann er en uavhengig kurator, produsent og kulturleder. Han er Programming Associate – Dance for The Lowry i Manchester, England. Thiemann er kunstnerisk leder for Shubbak, festivalen for samtidig arabisk kultur som finner sted over hele London.

 

I samarbeid med CODA Oslo International Dance Festival

 

 
#3549646