Riksscenen nyproduksjon
04
lørdag
22
april 2017
Dørene åpner 2000
Konsert 2100
Billett 250/150
ARRANGEMENTET ER AVLYST

Plateslipp

HANNE TVETER

Det blir meksikansk helaften når Hanne Tveter med band nå slipper albumet og gjentar suksessen «México En Mi» på Riksscenen. Publikum kan glede seg til en fargesprakende kavalkade i meksikansk musikk og kulturformidling. Med et suverent band på scenen byr Hanne på en både folkelig og elegant konsert med spennvidde fra folkemusikk og mariachitradisjon til meksikanske populærsanger med smak av cumbia og latin-jazz. Kveldens kapellmester er Sverre Indris Joner.
Hanne Tveter er en av våre høyt profilerte verdensmusikkartister som de siste årene har banet veg for spennende møter mellom norsk, latinsk og spansk folkemusikk. Hun har en sterk og autentisk formidlingsevne og har i kraft av sin lidenskap for sjangermøter blitt en anerkjent musikalsk brobygger. Med album som «Cruxando Fronteraz», «Oslo-Madrid» og «My Footprints» har hun begeistret både norsk, meksikansk og spansk publikum.

Denne konserten er en hyllest til México! Gå ikke glipp av denne unike kvelden, som utvilsomt er det nærmeste du kommer den meksikanske folkesjela uten flybillett!

Hanne Tveter – vokal
Karl Espegard – fele
Mari Halvorsen – fele
Martin Simensen – trompet
Sverre Indris Joner – piano/ trekkspill
Torbjørn Sandvik – gitar/ jarana
Roger Morland - bass 
Ole Andreas Olafsrud - perkusjon
Antonio Torner - trommer
#3549646