Riksscenen nyproduksjon
Bilde 09
fredag
31
mars 2017
Dørene åpner 2000
Starter 2200
Billett 200/120
ARRANGEMENTET ER AVLYST

Idja - nytt samisk klubbkonsept!

Blood Forest Family

Etter å ha vært en lokal nordnorsk juvel over lang tid, som spilte på ulike festivaler og klubber rundt om i regionen, tok Blood Forest Family sine første steg sør for polarsirkelen ved å gjøre en stuekonsert i en liten loftsleilighet på St. Hanshaugen i Oslo. Dette førte til flere konserter i hovedstaden, og senere i Bergen. Etter den selvtitulerte debut EPen «Blood Forest Family» har bandet fått mye oppmerksomhet fra både inn- og utland. JaJaJa Music skriver om singelen «Body» :"It’s a hell of an earworm, and if the band can replicate this form across their EP it’ll be an outstanding release». Bandet dukket opp på tv hos Studio Sápmi i februar.

Muligens best beskrevet som varm, alternativ pop, har bandet sakte men sikkert bygd seg opp fra sin spede begynnelse i 2012. De har gjort bestillingsverk for Festspillene i Nord-Norge, spilt på Riddu Riddu, Aronnesrocken og Tromsø Internasjonale Filmfestival. ”This young band’s soft yet powerful music conquered the masses!”, skrev Utropia etter sistnenvte. 

Ikke gå glipp av Blood Forest Family i kjelleren på Riksscenen!

Den opprinnelige konserten med Elle Márjá Eira er avlyst. Forhånskjøpte billletter kan refunderes. kontakt: post@riksscenen.no

Idja er samisk for natt, og er et klubbkonsept utviklet og drevet av den samiske ungdomsorganisasjonen Oslove Noereh i samarbeid med Riksscenen. Stadig ere samer bor i byene, og en sterk urban samisk ungdomskultur vil være helt avgjørende for bevarelsen og styrkingen av samisk identitet og språk i årene framover. Idja – Sámi club night – skal dekke den yngre generasjonens behov for en møteplass i Oslo, en møteplass hvor identitet, kultur, tradisjon og fellesskap står i sentrum. En scene hvor samiske artister får mulighet til å etablere seg og skape seg et navn i Oslo, og som skal fremme det musikalske samarbeidet mellom samer i Norge, Sverige, Finland og Russland. 
#3549646