Når nettene blir lange og vi ikke ser skogen for bare julepynt og ribbefett, er det godt å vite at det for fjerde gang er duket for årets mest usannsynlige latinamerikanske konsertopplevelse på Indris’ Latinerkvarter. Det er selvsagt tid for Hovedøen Social Clubs julekonsert på Riksscenen!

For fjerde år på rad fylles Riksscenen med sitrende forventning og jule-infiserte cubanske rytmer når vi mest trenger det! I fjor var de til og med i studio og foreviget versjonene du ikke visste du så sårt savnet av høytidens musikalske perler. Julen blir garantert aldri det samme igjen …

Årets hedersgjest er ingen ringere enn Øystein Dolmen, bedre kjent under sitt alter ego fra Knutsen & Ludvigsen!
Slageren Dum & deilig har Hovedøens publikum allerede fått en smakebit av, men om det er hattestativ, det store dyret, buffé på perrongen, ku i tunnelen eller grevling i taket som blir gjenstand for kosmetisk kirurgi à la Havanna, forblir en hemmelighet fram til konserten. Så hvordan man kombinerer universet til de to-små-fyrer-som-bor-i-en-tunnell med Hovedøens karibiske utskeielser, vil bli avslørt først denne kvelden!

Og som tidligere år er den fantatiske vokalkvintetten Pitsj på plass med tette harmonier og høye hæler

 

    

Sverre Indris Joner – piano
Eduardo Cedeño – congas
Tony Moreaux Charon – timbales
Erik Eilertsen – trompet
Børge Are Halvorsen – sax
Alejandro Gisper / Ole Marius Melhuus – bass
Sergio Gonzalez – vokal
Gjester : Øystein Dolmen, Pitsj