Hovedøen Social Club slynger julen inn - igjen!

Godt mulig snøen uteblir i år også, men da er det jo ekstra godt å vite at noe helt sikkert kommer! Når nettene blir lange og vi ikke ser skogen for bare julepynt og ribbefett er det nok en gang duket for årets mest usannsynlige latinamerikanske konsertopplevelse. Det er selvsagt tid for Hovedøen Social Clubs julekonsert. 
For sjette år på rad fylles Riksscenen med jule-infiserte cubanske rytmer når vi mest trenger det! Til glede for nye publikummere; Du får Cuba-versjonene du ikke visste du så sårt savnet av høytidens musikalske perler. Julen blir garantert aldri det samme igjen uten.

I år har vi (nok en gang) vært svineheldige og gjort et skikkelig scoop! Årets gjest er nemlig ingen ringere enn (timbales-virvel...) Lill Lindfors.
Så da er det bare å glede seg.
I mellomtiden kan du lure deg juletregrønn på hvilke av hennes mange hits som blir å høre i Cuba-infisert versjon? Spenningen er formelig til å ta og føle på... (bare kjenn etter).
Det eneste du kan være sikker på er at de antagelig ikke ligner originalene i særlig grad og at du med god samvittighet kan bade deg i Guilty Pleasure-nytelse og synge med.
Bandet er nok en gang i toppform og som tidligere år er den fantastiske vokalkvintetten Pitsj på plass med harmonier tettere enn Gore-tex...

Hvis du fremdeles skulle være i tvil om hvor du bør være 4/12 så spør deg selv; Vil du VIRKELIG gå glipp av På låven sitter nissen eller Romjulsdrøm slik de hadde blitt skrevet i Havanna en gang på 50-tallet, den gangen Hemingway spradet omkring i restaurantene omgitt av elegante kjoler, høye sigarer og longdrinks. Ville man likevel lengtet etter puddersnø, vadmelsnikkers, kvikklunch og termos-kaffe? Og hvordan i alle dager passer Lill Lindfors inn i alt dette?
Svaret på dette får du ALDRI  (med mindre du kommer på Riksscenen 4/12 da selvsagt).

 

Gjest: Lill Lindfors – vokal

Sverre Indris Joner – piano, arrangementer, 
Sergio Gonzalez – vokal, 
Eduardo Cedeño – timbales,
Erik Eilertsen – trompet, 
Ole Marius Melhuus – bass, 
Ruben Pirela – congas,
Kristoffer Kompen – trombone,  
Håvard Fossum – sax

Pitsj: Anja Eline Skybakmoen, Anine Kruse Skatrud, Alice Lewin, Ane Carmen Roggen, Ida Roggen – vokal